"Pentru o afacere sanatoasa in mediul online, consumati zilnic Google Adwords."

Ce au avut de spus clientii nostri:

Le-am predat campania acum 5 luni cu cererea clara sa-mi mareasca numarul comenzilor. Cei de la PPC Marketing nu s-au oprit aici, si dupa ce au triplat CTR-ul au dus numarul comenzilor acolo unde doream, mi-au scazut si costurile pe conversie la mai putin de jumatate fata de cat imi propusesem initial. Recomand cu incredere!

Ionut Enache, Slim Silhouette

Rezultatele sunt mult peste asteptarile noastre. Google Adwords functioneaza mai eficient decat imi imaginam iar echipa PPC Marketing imi subliniaza lunar lucrul acesta prin numarul tot mai mare de comenzi si rapoarte foarte concludente.

Madalin Dinca, Ameve

M-am intalnit cu echipa PPC Marketing cu scopul de a incepe un business online. In 3 saptamani site-ul meu era gata, campania de promovare pornita, iar eu deja ma ocupam de comenzi. Datorita lor, mediul online s-a schimbat pentru mine din ceva total strain in ceva foarte profitabil si familiar. Recomand cu tarie!

Constantin Papacu, MobMag

Mi-au dublat vanzarile fara sa mareasca bugetul de promovare. Aveam o campanie care rula de un an si credeam ca nu poate fi mai eficienta de atat. In urma unui scurt audit, cei de la PPC Marketing au hotarat ca e cazul sa schimbe anumite lucruri iar rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare. Promti si profesionisti!

Adrian Gagu, SistemeCCTV

Si alti clienti pe care i-am ajutat: