"Pentru o afacere sanatoasa in mediul online, consumati zilnic Google Adwords."

Pentru a putea derula o campanie Google AdWords de succes, ai nevoie de cel putin doua lucruri: sa folosesti tehnologii de ultima ora si sa ai la dispozitie o echipa cu cunostinte solide in acest domeniu. Noi dispunem si de tehnologii si de cunostinte. Apeleaza cu incredere la unul dintre specialistii nostri !

statistica AdWords

In 2012 Google a publicat un studiu conform caruia peste 79% din click-uri se duc catre unul dintre primele trei site-uri.

Tu unde te pozitionezi ?

Vinde eficient prin AdWords!

Tot ce trebuie sa faci in continuare este sa apesi pe butonul de mai jos si sa completezi campurile din formularul care vor aparea pe ecran. Imediat ce vom avea datele tale de contact un specialist va lua legatura cu tine pentru a discuta detaliile aferente campaniei.

certificare adwords

Un portofoliu bogat si o experienta pe masura

Activam in acest domeniu de o buna perioada de timp, astfel incat, misterele promovarii online nu ne mai sunt de mult timp straine. Echipa noastra de specialisti este una certificata AdWords.

 1. Studiu de piata al domeniului de activitate.
 2. Analiza website-ului
 3. Identificarea publicului tinta
 4. Identificarea cuvintelor cheie, atat pozitive cat si negative
 5. Crearea de anunturi text relevante
 6. Crearea si plasarea de bannere pe reteaua de display
 7. Creare liste de remarketing
 8. Structurarea campaniei
 9. Creare/optimizare landing page
 10. Optimizarea costurilor pe click
 11. Urmarirea si optimizarea conversiilor
 12. Consultanta marketing digital

* Pentru campaniile noi, puteti beneficia de un voucher de 70 de euro pentru prima luna. Folositi formularul de contact pentru mai multe detalii.

Cu peste 6 milioane de utilizatori in Romania, Facebook a devenit un canal de promovare esential pentru antreprenori. Cu ajutorul filtrelor avansate de targetare a utilizatorilor vei obtine cea mai eficienta acoperire a potentialilor clienti, iar prin intermediul paginei tale de business ii vei tine la curent cu cele mai noi oferte.

utilizatori facebook

Utilizatori activi lunar pe Facebook. Ce-ai zice daca ti-am spune ca afacerea ta ar putea sa beneficieze de atentia lor ?

Promoveaza-ti afacerea eficient!

Tot ce trebuie sa faci in continuare este sa apesi pe butonul de mai jos si sa completezi campurile din formularul care va aparea pe ecran. Imediat ce vom avea datele tale de contact un specialist va lua legatura cu tine pentru a discuta detaliile aferente campaniei.

certificare adwords

Un portofoliu bogat si o experienta pe masura

Activam in acest domeniu de o buna perioada de timp, astfel incat, misterele promovarii online nu ne mai sunt de mult timp straine. Echipa noastra de specialisti este una certificata AdWords si, din pacate,se pricepe doar la cateva lucruri ...

Ce vei primi colaborand cu echipa noastra de specialisti

 1. Creare cont
 2. Analiza domeniului de activitate
 3. Analiza publicului targetat
 4. Configurare campanie
 5. Fidelizarea fanilor prin continut viral si calitativ
 6. Atragerea cunostintelor celor care sunt deja fani

Google Analytics va ajuta sa aflati date despre site-ul dvs., astfel incat sa il puteti face mai util pentru vizitatori. Totodata, acest tool foarte complex va poate ajuta sa descoperiti cu exactitate care sunt canalele ce va aduc cele mai mari profituri.

statistica analytics

Punem la lucru cel mai complex utilitar de urmarire al conversiilor si traficului cu scopul imbunatatirii campaniilor de publicitate online.

Stii unde vinzi cel mai mult ?

Pentru a afla, tot ce trebuie sa faci in continuare este sa apesi pe butonul de mai jos si sa completezi campurile din formularul care va aparea pe ecran. Imediat ce vom avea datele tale de contact un specialist va lua legatura cu tine pentru a discuta restul detaliilor.

grafic Google Analytics

Un portofoliu bogat si o experienta pe masura

Activam in acest domeniu de o buna perioada de timp, astfel incat, misterele promovarii online nu ne mai sunt de mult timp straine. Echipa noastra de specialisti este una certificata AdWords si, din pacate,se pricepe doar la cateva lucruri ...

Ce vei primi colaborand cu echipa noastra de specialisti

 1. Analiza si Rapoarte - date exacte despre traficul si comportamentul utilizatorilor de pe site-ul dumneavostra.
 2. Planificarea obiectivelor - strangem date relevante pentru strategia de promovare, despre conversii si comportamentul utilizatorilor.
 3. Split Testing - optimizarea ratei de conversie.